Niet tevreden, geld terug

...wij staan achter onze producten.

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met uw getunede auto, bedrijfswagen of camper meld het ons dan. Binnen twee weken na de Chiptuning plaatsen wij de originele software van uw auto weer terug en ontvangt u het aankoopbedrag volledig retour.

Back-up service

Ook na de termijn van twee weken (zelfs na jaren) kunnen wij de originele software van uw voertuig terug plaatsen. GO-Eco Harderwijk achiveert alle originele en de door ons aangepaste bestanden van alle voertuigen die wij chiptunen. U kunt deze bestanden te allen tijde door ons laten terugplaatsen tegen ons uurtarief.

10 jaar garantie op onze software

De door ons, op een testbank ontwikkelde, software is ontwikkeld om storingsvrij te presteren en te blijven presteren binnen de mechanische grenzen van het gechiptunede voertuig. Op het probleemloos functioneren van onze software heeft u dan ook een garantie van 10 jaar.

Terug naar origineel bij einde leasecontract

Wilt u om wat voor rede dan ook de chiptuning verwijderd hebben? Dan kan dat. Bij de OBD uitgelezen voertuigen zetten wij gratis de originele software van het voertuig terug. Zowel van het originele bestand als het gechiptunede bestand van uw voertuig bewaren wij te allen tijde een back-up.

Stuur ons uw kenteken en wensen...
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by Orangeline Uitgeest  © i.o.v. GO-Eco | Harderwijk